Vragen over Jij is Lief
Mag ik jullie plaatjes (her)gebruiken?

Voor al onze afbeeldingen geldt het auteursrecht. Je mag dus niet zomaar een afbeelding van ons (her)gebruiken met een andere bedoeling dan deze website heeft. Bij twijfel: vragen staat vrij.

In het algemeen doen wij niet heel moeilijk als je een kaartje van ons op jouw niet commerciële website of intranetsite zet. Zolang je de afbeeldingen maar niet gaat veranderen of bijknippen en zolang je duidelijk de bron vermeldt: jijislief.nl

We stellen het op prijs als je even via een mailtje laat weten dat je onze afbeelding hebt gebruikt, dan komen we zeker kijken.

Als je wèl commercieel met onze plaatjes aan de gang wilt; we hebben hele redelijke tarieven en helpen je als je wilt om afbeeldingen een beetje aan te passen of op te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan via e-mail!

Een belangrijke opmerking vooraf is dat wij zelf bepalen of we aan jouw commerciële doel willen meewerken. Het klinkt misschien arrogant, maar wij hebben principes. De meesten zijn heel makkelijk met geld af te kopen, maar sommigen niet.

We maken regelmatig trouwkaarten, geboortekaartjes en uitnodigingen. Dus dat is een dikke tip!

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes