Vragen over Jij is Lief
Hoe stuur ik een e-card?

Jij is Lief werkt zo: ga eerst op zoek naar een leuke kaart. Dat kan bijvoorbeeld door een gelegenheid te kiezen, zoals Verjaardag. Je krijgt dan een overzicht van alle verjaardagskaartjes in het klein. Veel categorieën bestaan uit meerdere pagina's met kaartjes. Onderaan de pagina staan de knoppen waarmee je naar de verschillende pagina's kunt bladeren. Zo kun je alle kaartjes in die categorie bekijken.

Als je op het plaatje klikt, zie je eerst een grotere versie van de kaart. Klik op Stuur deze kaart! en vul de gegevens verder in.

Tip: als je op de naam van de kaart klikt (de tekst onder het plaatje), dan ga je direct naar het invul-scherm. Daar vul je de gegevens in, zoals namen en e-mailadressen. En je kunt een bericht typen dat bij de ontvanger onder de kaart wordt weergegeven.

Als je de namen en het bericht hebt getypt, verschijnt er een knop waarmee je een voorbeeld kunt bekijken van hoe de kaart eruit zal zien.

Tenslotte kun je kiezen om de kaart op een andere dag te laten versturen, in plaats van direct. Kies je voor nu? Dan wordt de kaart direct verstuurd zodra je op Verstuur klikt.

Stuur je de kaart als e-mail? Dan ziet de ontvanger de afbeelding en jouw bericht rechtstreeks in de mail-box. De ontvanger hoeft dus niet nog eens ergens op te klikken.

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes